Kristiansund seilsportklubb

Stiftet 2 november 2017

Halaas og Mohn har sponset Kristiansund seilsportklubb med 5000,- pr år

 

Halaas og Mohn AS er et mekanisk verksted som ble etablert i 1992, og eies 100% av lokale investorer. (I 2016 kjøpte Halaas Holding AS opp FRAMO Services AS sin eierandel i firmaet). Selskapet tilbyr i dag et bredt tjenestespekter til offshore og onshore industri, og har flere langvarige kontrakter med tunge aktører i oljebransjen.

 

Sentral beliggenhet på Norsea Vestbase i Kristiansund, gjør Halaas og Mohn tilgjengelig for kunder som opererer i Norskehavet og regionen for øvrig. Kompetente medarbeidere, moderne fasiliteter og maskiner betyr at vi kan møte de fleste utfordringer - både i eget verksted og ute hos kunden.

LINK

Aksel Ramstad har bidratt med sveisejobber for KSSK

Sveiser og mekaniker som kan bistå i tekniske utfordringer er en høyt verdsatt støttespiller for KSSK og Ramstad har bidratt i alle våre byggeutfordringer i oppbyggingen av våre fasiliteter.

SR Group sponser Kristiansund seilsportklubb med løfteoperasjoner og transport.

 

SR Group er et transportfirma med avdeling i Kristiansund.

Selskapet tilbyr transporttjenester med kranbil og gir gode løsninger og tilpasser seg kundens behov.

LINK

KBBL har sponset Kristiansund seilsport klubb med 4000,- pr år.

 

KBBL er et samvirkeforetak som eies av sine medlemmer. Vårt hovedformål er å bygge og forvalte boliger for våre andelseiere, og gjennom dette tilbyr vi tjenester som boligforvaltning, regnskap, teknisk rådgiving, boligbygging og medlemsfordeler.

 

KBBLs  visjon: Bidra til at Kristiansundsregionen blir verdens beste bosted!" 

LINK

 

Kristiansund taubåtservice har bidtatt med sjøsettingskran for at våre joller skal komme sikkert og behagelig til og fra sjøen.

 

Kristiansund taubåtservice er et lokalt selskap som driver service innen maritim sjauing og flytting avbåter og lektere.

Link

 

 

BLI EN SPONSOR ELLER SAMARBEIDSPARTNER?

Om du ønsker å få profilert ditt firma eller bare synes vi driver med noe positivt til lokalsamfunnet, da kan du bidra ved å støtte oss i drift og videre utvikling av Kristiansund seilsportklubb.

Eksponering og profilering kommer vi fram til i fellesskap.

 

 

Konto.nr: 3910.60.59741

Org.nr:920063837